top of page
ING_19059_25824.jpg

KOPIESHOP

Zwart/wit

Kopieshop voor kwalitatieve prints

Kopieën nodig voor uw bedrijf of schoolwerk? Met onze Minolta Konica Press C1060 & 0cé Varioprint leveren wij topkwaliteit in onze kopieshop in Hamme, en dit zowel in zwart/wit als in kleur!

Topservice gegarandeerd

Onze toestellen zijn voorzien van een documentfeeder, automatisch sorteren, plooien en nieten om op een efficiënte en verzorgde manier uw documenten te verwerken. Stuur uw documenten door naar ons emailadres info@rectoverso.be (eventueel voorzien van instructies zodat het voor u klaarligt als u langskomt). Uiteraard bent u ook welkom in onze kopieshop waar u de bestanden kan aanleveren met een usb-stick of cd-rom. Naast de gebruikelijke kopietarieven rekenen wij van € 0,1 tot € 4 instelkosten voor ieder bestand.

Diverse papiersoorten

Met onze nieuwe toestellen kunnen wij kopiëren op papier van 80 tot 400 gram zowel zwart/wit als in kleur en dit op zowat alle papiersoorten. In onze winkel vindt u een uitgebreide keuze met honderden soorten wit papier, designpapier of papier met een speciale structuur. Ontdek de mogelijkheden in onze copyshop in Hamme! Vraag meteen ook uw speciale prijs voor uw wederkerende opdrachten of grote oplages.

Zakelijke Supplies ontwerp
Groot formaat
Blauwdrukken bekijken

Grote formaten voor posters en bouwplannen

U kan bij ons ook terecht voor het printen en scannen van grote formaten in Hamme. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als er bepaalde bouwplannen moeten afgedrukt worden. Belangrijk om te vermelden is dat wij dit bij Recto Verso zowel in zwart-wit als in kleur kunnen.

Plotten en scannen

Voor het plotten en printen van uw documenten, posters, spandoeken, canvassen, zelfklevers, foto’s of planafdrukken kan u terecht bij Recto Verso in Hamme. Met onze HP5500 en canon IPF765 printers zijn we in staat om kleurenafdrukken te maken tot 1,06m breedte. Scannen kan tot 1200dpi op A0 formaat. We printen de volgende bestandsformaten: pdf, tiff, jpg, ai, …

Gespecialiseerd in bouwplannen

Recto Verso is dé expert op het gebied van het drukken van bouwplannen en grote formaten. In onze kopiecenter kunnen we bovendien rechtstreeks vergroten tot 400% of verkleinen tot 25% van uw origineel, in slechts één stap.

Afwerking

Afwerkingsmogelijkheden voor een verzorgd document

Recto Verso zorgt voor de perfecte afwerking van al uw documenten. Daarbij denken we aan heel wat verschillende toepassingen, zoals bijvoorbeeld het inbinden van uw thesis. Voor al deze afwerkingsmogelijkheden in Hamme en omgeving kunnen wij u de beste service garanderen.

Professionele look

Uw cursus of scriptie kunnen we inbinden met ringen in plastic of metaal. Alle ringbanden zijn verkrijgbaar in het zwart, andere kleuren zijn op aanvraag. Uw paper, essay of eindwerk ingebonden met een harde rug? Bij Recto Verso in Hamme kunnen we uw documenten voorzien van een lijmrug met transparant plastic voor en achter. Alle mappen zijn in het zwart. Andere kleuren mappen of luxemappen zijn verkrijgbaar op aanvraag. Verder kunt u eveneens op ons vertrouwen voor het plastificeren van al uw documenten – en dit in alle mogelijke formaten, zowel mat als glanzend.

Vouwen

Voor het vouwen van uw documenten of boekjes kunnen we zowel handmatig vouwen of machinaal vouwen naargelang het type van uw document.

Nieten en snijden

Net zoals bij het vouwen, kunnen we handmatig nieten of machinaal nieten – bijvoorbeeld voor boekjes. Hou hierbij wel rekening met een hartafstand van 8 cm en een boorddiameter van 6 mm. Verder snijden we alle soorten papier in tal van formaten.

02a13fbe.jpg
Eindwerk
iss_10324_01801.jpg

Digitaal afdrukken en kopiëren van uw eindwerk

Dient uw eindwerk of thesis te beantwoorden aan een aantal formele richtlijnen? Van een professionele bindwijze tot het kopiëren van uw exemplaren in regio Hamme, Recto Verso is hét aangewezen kopiecenter voor al uw documenten.

Snelle afwerking op korte termijn

Breng uw eindwerk of thesis naar onze winkel in Hamme en wij zorgen op heel korte termijn voor de volledige afwerking. Daarna kunnen wij deze documenten digitaal afdrukken of kopiëren in onze kopieshop. Uw documenten kunnen bij ons worden opgemaakt, verzameld, gesorteerd, ingelijmd of ingeringd met plastic of metalen ringen, geplooid of geniet. Naast de afwerking van de thesis kan u ook terecht bij Recto Verso om scripties of notities uit te typen.

Contacteer ons

Heeft u een vraag over onze werkwijze of wenst u extra uitleg over de formele opties voor uw scriptie? Contacteer ons via de contactpagina en stel ons uw vraag.

bottom of page