top of page
ISS_11542_05862.jpg

KANTOORMATERIALEN

Printpapier

Toners

Ruim aanbod aan bureelbenodigdheden

Bij Recto Verso zijn we u graag van dienst op alle mogelijke manieren. Als kwaliteitsvolle drukkerij zijn we de partner bij uitstek voor veel bedrijven, maar natuurlijk kunnen we nog veel meer dan enkel het drukken van papier. Zo kan u bij ons ook terecht voor allerlei bureelbenodigdheden in Hamme voor uw bedrijf.

Schrijfmateriaal en meer

Van papierwaren en schrijfmateriaal, maar ook nog heel wat andere zaken zoals:

  • Toners & cartridges

  • Printpapier

  • Etiketten

  • Stempels op maat

  • Gravures

Kom langs in onze winkel in Hamme en ontdek ons aanbod aan bureelbenodigdheden! Op zoek naar een bepaald item? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie.

ISS_21734_03307.jpg
electronica
Mens die Computer Printer

Uitgebreid aanbod aan kantoorelektronica

Bij Recto Verso kan je ook terecht voor je kantoor-elektronica.

We kunnen je een aanbod aan computeraccessoires voorstellen, zoals toetsenborden, schermen, computermuizen, externe SSD-schijven, USB-sticks, NAS-systemen,... 

Ook bekabeling kunnen we zonder probleem aanbieden.

Huis-, tuin-, keukenprinters

Wanneer je graag zelf een printer wil aanschaffen begeleiden we je met plezier naar de aankoop van je huis-, tuin-, keukenprinter.

Na een gesprek waar duidelijk wordt wat je nodig hebt en wat de kosten zijn die de printer met zich meebrengt stellen we je graag de printer voor die we op jouw maat hebben uitgekozen. Dit op een geheel transparante manier.

Dienst na verkoop

Ook voor de installatie en herstelling/onderhouden, kan je rekenen op Recto Verso.

Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de print en technologie-sector hebben we voldoende kennis in huis voor correcte en vlotte service na verkoop.

Gravures

Uniek naambord voor uw onderneming

Bent u op zoek naar een drukkerij die kan zorgen voor een professioneel naambord in Hamme en omgeving voor uw bedrijf of particuliere activiteiten? Als specialist in allerlei drukwerk is Recto Verso de ideale partner om u hierbij te helpen!

Brede waaier aan opties

Wij zijn er net in gespecialiseerd om al uw mogelijke wensen te vertalen in een uniek naambord dat uw klanten ongetwijfeld zullen weten te waarderen. Zowel qua maatvoering, ontwerp als materiaalkeuze is vrijwel alles mogelijk. U ontvangt altijd – geheel vrijblijvend – een ontwerp uit onze studio in Hamme. Dit ontwerp is steeds op maat van uw wensen en persoonlijke voorkeuren. Gaat u akkoord met het ontwerp? Dan gaan we over tot de uitvoering van uw volledige bestelling.

Vragen staat vrij

Wenst u graag meer informatie of een vrijblijvend voorstel? Neem dan zeker even contact met ons op om samen uw ideeën te bespreken. We helpen u graag verder.

ISS_5767_01163.jpg
bottom of page